Agenda

Sterke Bollendagen
Zaterdag, 29 September 2018, 11:00 - 17:00
Hits : 80
Contact 0314-844383

In de herfst organiseert De Warande in Laag-Keppel weer de Sterke Bollen dagen met verkoop van stinzen- en verwilderingsbollen. Wilt u meer weten over de toepassing van dit soort bloembollen kom dan langs! Om 14 uur is er een lezing en er wordt doorlopend advies gegeven over de toepassing van deze bloembollen.

De tuin is op de Sterke Bollen Dagen ook geopend; de stinzenplanten bloeien niet maar informatieborden vertellen welke soorten waar en wanneer bloeien. Op de kwekerij kunnen ook nog schaduwplanten aangeschaft worden. 

Tijdens de Sterke Bollen Dagen is entrée gratis voor individuen en koppels. Tuingroepen betalen een kleine bijdrage voor de lezing: €4,- pp. I.v.m. de beperkte ruimte kan maximaal één groep per dag toegelaten worden; vooraf reserveren dus! Het kán druk worden op deze dagen zodat we niet voloende tijd hebben uw gewenste bollen bij elkaar te zoeken. Wilt u dolgraag de bollen op deze dag mee naar huis nemen plaats dan voor de zekerheid twee dagen vooraf online een order (via www.sterkebollen.nl), dan zorgen wij dat de uw bestelling klaar staat. We kunnen in geval van drukte de aangeschafte bollen ook gratis nasturen.

Algemene informatie
- Tijdens de Sterke Bollen Dagen zijn wij open van 11 tot 17 uur
- De lezing begint om 14 uur. 
- Honden welkom, maar aan de lijn. 
- De tuin is rolstoel vriendelijk.
- Parkeren: zie de route pagina of aan de ONBEBOUWDE kant van de Jan de Jagerlaan
- Kwekerij geopend
- In de tuin ligt een diepe zwemvijver: voorzichtigheid is hier geboden. Laat kleine kinderen niet zonder toezicht.

Locatie De Warande, Laag-Keppel
www.sterkebollen.nl/onze-tuin
Jan de Jagerlaan 2, Laag Keppel