ZONDAG 1 september 2019
Op zondagmiddag start het volksfeest met een puzzeltocht per fiets door de kernen van Laag-Keppel, Hoog-Keppel en het mooie buitengebied van Eldrik. De tocht is zodanig opgezet, dat het hele gezin er met plezier aan kan deelnemen. De start van de puzzeltocht is om 13.30 uur bij de Hessenhal in Hoog-Keppel.


WOENSDAG 4 september 2019
Op woensdagmiddag begint de optocht van de kleine schutterij. Deze schutterij is bijzonder omdat het de laatste kleine schutterij is in Nederland. Wij verzamelen bij De Hessenhal in Hoog-Keppel. Met de schuttermajoor, vaandelzwaaier, bielemannen en bloemenmeisjes vertrekken we rond 13.30 uur vanaf de Hessenhal in Hoog-Keppel met de huifkar naar onze eindbestemming Eldrik. Onderweg wordt op diverse plekken het vaandel geslagen. De bielemannen hakken her en der geplaatste paaltjes om. Via Hoog- en Laag-Keppel gaat de tocht naar Eldrik. Hier nemen de kinderen op het terrein van camping Siebieverden deel aan de speciaal voor hen georganiseerde spelletjes.


VRIJDAG 6 september 2019
Om 18.30 is ‘de inloop’ voor de zeskamp. Om 19.00 uur starten wij met spectaculaire behendigheidsspelen bij het Hessenbad in Hoog-Keppel. De teams bestaan uit minimaal vier personen (leeftijd vanaf 12 jaar). Deelname is voor jong (basisschool al verlaten) en oud. Inschrijven bij Coen van Beek, telefoon 06-53630502. De finish van de zeskamp is bij de feesttent op de Van Panhuysbrink in Hoog-Keppel. Daarna feestavond.


ZATERDAG 7 september 2019
Om 09.00 uur verzamelen wij voor de optocht op het Wilhelminaplantsoen in Laag-Keppel. Wij zorgen voor koffie en thee. Na de keuring start de traditionele optocht om 09.30 uur en eindigt rond 12.00 uur in Hoog-Keppel. De vaandelzwaaier,de ruiters, de bielemannen en de muziekvereniging Hummelo en Keppel begeleiden de optocht. Het traditionele vogelschieten begint om 12.30 uur. ’s Middags zijn de volksspelen, waaronder vrije-baan kegelen, ringstekenen kruisboogschieten. ‘s Avonds vanaf 20.00 uur prijsuitreikingen en feest in de tent op de Van Panhuysbrink. Als afsluiting wordt aan de rand van de golfbaan, op de hoek van de Prinsenweg en de Burg. Vrijlandweg, een geweldig vuurwerk afgestoken.


Programma onder voorbehoud