ZONDAG 26 augustus 2018
Op zondagmiddag start het volksfeest met een puzzeltocht per fiets door de kernen van Laag-Keppel, Hoog-Keppel en het mooie buitengebied van Eldrik. De tocht is zodanig opgezet, dat het hele gezin er met plezier aan kan deelnemen. De start van de puzzeltocht is om 13.30 uur bij de Hessenhal in Hoog-Keppel.

WOENSDAG 29 augustus 2018
Op woensdagmiddag begint de optocht van de kleine schutterij. Deze schutterij is best bijzonder omdat het de laatste kleine schutterij is in Nederland. We verzamelen bij Dorpshuis Keppel / De Bongerd in Hoog-Keppel. Met de schuttermajoor, vaandelzwaaier, bielemannen en bloemenmeisjes vertrekken we rond 13.30u vanaf het sportcafé van de Hessenhal in Hoog-Keppel met de huifkar naar onze eindbestemming Eldrik. Onderweg wordt op diverse plekken het vaandel geslagen. De bielemannen hakken her en der geplaatste paaltjes om. Via Hoog- en Laag-Keppel gaat de tocht naar Eldrik. Hier nemen de kinderen op het terrein van camping Siebieverden deel aan de speciaal voor hen georganiseerde spelletjes. 

VRIJDAG 31 augustus 2018
Om 19.00 uur start de zeskamp met spectaculaire behendigheidsspelen bij het Hessenbad in Hoog-Keppel. De teams bestaan uit minimaal vier personen (leeftijd vanaf 12 jaar). Deelname is voor jong (basisschool al verlaten) en oud. Inschrijven bij Coen van Beek, telefoon 06-53630502. De finish van de zeskamp is bij de feesttent op de Van Panhuysbrink in Hoog-Keppel, met medewerking van dj Niels.

ZATERDAG 1 september 2018
Om 09.00 uur verzamelen wij voor de optocht op het Wilhelminaplantsoen in Laag-Keppel. Wij zorgen voor koffie en thee. Na de keuring start de traditionele optocht om 09.30 uur en eindigt rond 12.00 uur in Hoog-Keppel. De vaandelzwaaier, de bielemannen en muziekvereniging Olden Keppel begeleiden de optocht. Het traditionele vogelschieten begint om 12.30 uur. ’s Middags zijn de volksspelen, waaronder vrije-baan kegelen, ringsteken en kruisboogschieten. Avonds vanaf 20.00 uur prijsuitreikingen en feest in de tent op de Van Panhuysbrink. Als afsluiting wordt aan de rand van de golfbaan, op de hoek van de Prinsenweg en de Burg. Vrijlandweg, een geweldig vuurwerk afgestoken.

Programma onder voorbehoud