gemeentegids2017

De nieuwe gemeentegids Bronckhorst is uit. Een handige wegwijzer, boordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat het de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie en de gemeentelijke producten en diensten. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die Bronckhorst vormen.

Niet meer huis aan huis verspreid
De gids wordt niet meer huis aan huis verspreid omdat veel mensen de informatie digitaal zoeken. Voor hen is de gids via www.bronckhorst.nl altijd online te raadplegen. Een gedrukt exemplaar kun je in Keppel gratis afhalen bij: Hessenhal, Hoog-Keppel (tijdens openingstijden).

Let op! Het kan zijn dat de gegevens van de vereniging of instantie onlangs zijn gewijzigd of binnenkort veranderen. Mail dan naar FMR-producties, de uitgever van de gids, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de digitale gemeentegids worden de gegevens dan zo spoedig mogelijk aangepast, zodat de juiste gegevens op www.bronckhorst.nl staan.