Op zaterdag 20 november a.s. zal Sinterklaas met de boot weer aankomen in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de regio zijn van harte welkom om Sinterklaas bij het mooie plekje bij de brug te ontvangen.

Omstreeks 14.15 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten de bocht om varen en de brug in Laag-Keppel in zicht krijgen. Bij de brug gaat de Sint met al zijn Pieten aan wal om alle kinderen uit de regio te kunnen begroeten. Met zijn paard Ozosnel begeeft de hele stoet zich, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel, richting kasteel Keppel.
Sinterklaas wordt ook dit jaar warm ontvangen door onze presentator en zal plaats nemen op zijn mooie stoel, midden in de afgezette ring speciaal voor de kinderen.
Er is gelegenheid om met Sinterklaas een praatje te maken of een hand te geven.
De pieten zullen er een leuk feestje van maken en samen met de kinderen allerlei dansjes doen en niet te vergeten worden er heerlijke pepernoten uitgedeeld.
Ook dit jaar zou Sinterklaas het heel fijn vinden om vele mooie tekeningen te mogen ontvangen van de kinderen.

Er is deze middag heerlijke warme chocolademelk en koffie verkrijgbaar bij de kraam. Rond 15.30 uur zwaaien we de zeer drukke Sinterklaas weer uit en krijgen alle kinderen bij de uitgang een heerlijke lekkernij van de Pieten. Tevens is daar de mogelijkheid om een vrije gift te geven aan de organisatie, zodat dit geweldige feest nog jaren gevierd kan worden!

I.v.m. coronamaatregelen is de entree voor de Sinterklaasintocht alleen mogelijk met een entreekaart en een corona gezondheidscheck.
De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar in Hummelo en bij het Dorpshuis in Drempt (bij de bar). Ieder individu heeft een entreekaart nodig ongeacht de leeftijd.
Daarnaast worden bezoekers v.a. 13 jaar allen toegelaten op vertoon van een geldig identiteitsdocument met daarbij een coronatoegangsbewijs. Dit kan via de coronacheck app of een geprinte versie met QR-code. Wij verzoeken iedereen op tijd aanwezig te zijn.