top-laagkeppel

Dorpsraad Keppel en Eldrik ontwikkelt samen met Toeristisch Platform Drempt, Hummelo en Keppel een project rond het Toeristisch Overstap Punt (TOP) in Laag-Keppel wat de Brug naar Bronckhorst moet gaan worden.

Wat gaan we doen? De bestaande wandel/fiets/kano routes worden sterk verbeterd en verbonden via route-menu’s vanuit de TOP. De voormalige moestuin van kasteel Keppel wordt een prachtig park waarin natuur, educatie, zorg en cultuur samenkomen. Dit wordt de etalage voor het achterland met een bezoekersimpuls via de brug naar Bronckhorst tot gevolg.

Wie gaan het doen? Het toeristisch platform, de dorpsraad samen met Kasteel Keppel en twaalf ondernemers uit de omgeving met de gemeente en het Waterschap. Echter essentiële verkeersknelpunten, zoals de verkeersveiligheid in de Dorpsstraat, op de ophaalbrug en de parkeergelegenheid verdienen nog aandacht. Natuurlijk zijn er ook fondsen nodig om de plannen te doen slagen. LEADER Achterhoek (zie www.achterhoek2020.nl/LEADER) biedt kansen en daarmee gaan we aan de slag!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u helpen?
• Henny Dokter, voorzitter toeristisch platform: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Nellie van der Pasch, Dorpsraad KE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.