Uniek en eenmalig: jubileumboek 125 jaar Volksfeest Keppel en Eldrik

Dit jaar bestaat het geliefde Volksfeest Keppel en Eldrik maar liefst 125 jaar.
Wij hebben door de coronacrisis een moeilijk besluit moeten nemen: het volksfeest Keppel en Eldrik gaat niet door.

Maar wij willen dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen nu een jubileumboek maken om deze bijzondere mijlpaal te vieren!

Wij hebben ook jouw hulp nodig.

Het wordt een prachtig vormgegeven boek, 125 pagina’s in kleur, dat vast en zeker gewild zal zijn bij iedereen die in Keppel en Eldrik woont of heeft gewoond, een mooi herinneringsboek boordevol prachtige foto’s en verhalen van en voor meerdere generaties. Want wie heeft er niet een keer gekegeld, op de vogel geschoten of gedanst in de zaal of tent?
Wij beschrijven in het jubileumboek de historie van het Volksfeest met haar vele tradities en gebruiken, zoals de bielemannen en bloemenmeisjes, zodat een uniek tijdsbeeld wordt gegeven. Daarnaast is er ruimte voor veel interviews met een groot aantal ‘bekende’ inwoners van Keppel en Eldrik, die voor iedereen herinneringen zullen oproepen met veel oohs en aahs.

Gezocht: mooie, leuke, interessante foto’s of verhalen Wij zoeken nog foto’s van met name de periode vóór 2000.

Heb je nog mooie, leuke, interessante foto’s of verhalen, stuur ons dan een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever de foto’s in bij Sandra Derksen, Brinkenhorst 26, 6997 AV Hoog Keppel.

Wij ontvangen jouw bericht graag vóór 13 juni.