##AFGELAST##
ZONDAG 30 augustus 2020
Op zondagmiddag start het volksfeest met een puzzeltocht per fiets door de kernen van Laag-Keppel, Hoog-Keppel, Hummelo en het mooie buitengebied van Eldrik. De tocht is zodanig opgezet, dat het hele gezin er met plezier aan kan deelnemen. De start van de puzzeltocht is om 13.30 uur bij de Hessenhal in Hoog-Keppel.

WOENSDAG 2 september 2020
Op woensdagmiddag begint de optocht van de kleine schutterij. Deze schutterij is bijzonder omdat het de laatste kleine schutterij is in Nederland. Wij verzamelen bij De Hessenhal in Hoog-Keppel. Met de schuttermajoor, vaandelzwaaier, bielemannen (m/v) en bloemenkinderen vertrekken we rond 13.30 uur met de huifkar naar onze eindbestemming Eldrik. Onderweg wordt op diverse plekken het vaandel geslagen. De bielemannen hakken her en der geplaatste paaltjes om. Na een stop bij kasteel Keppel gaat de tocht naar Eldrik. Hier nemen is een verrassingsvoorstelling voor de kinderen op het terrein van camping Siebieverden. Daarna doen ze mee deel aan de speciaal voor hen georganiseerde spelletjes.

DONDERDAG 3 september 2020
’s Avonds is er vanaf 18.00 uur een ontmoeting voor alle dorpsbewoners met muziek, eten en drinken op de Van Panhuysbrink. Wij sluiten af met een prachtig vuurwerk.

VRIJDAG 4 september 2020
Om 18.00 is ‘de inloop’ voor de zeskamp. Om 19.00 uur starten wij met spectaculaire behendigheidsspelen in en bij het Hessenbad in Hoog-Keppel. De teams bestaan uit minimaal vier personen (leeftijd vanaf 12 jaar). Deelname is voor jong (basisschool al verlaten) en oud. De finish van de zeskamp is in de feesttent op de Van Panhuysbrink in Hoog-Keppel. Daarna feestavond.

ZATERDAG 5 september 2020
Om 09.30 uur verzamelen wij voor de optocht op het Wilhelminaplantsoen in Laag-Keppel. Wij zorgen voor koffie en thee. Na de keuring start de traditionele optocht om 10.00 uur en deze eindigt rond 12.00 uur in Hoog-Keppel. De vaandelzwaaier,de ruiters, de bielemannen en de muziekvereniging Hummelo en Keppel begeleiden de optocht. Het traditionele vogelschieten begint om 12.30 uur. ’s Middags zijn de volksspelen, waaronder vrije-baan kegelen, ringsteken en kruisboogschieten. ‘s Avonds vanaf 20.00 uur prijsuitreikingen en feest in de tent op de Van Panhuysbrink.

*Programma onder voorbehoud