kunstenaar
HERMAN van den BROEK

Herman M. van den Broek:

“De eerste gedachte over een nieuw kunstwerk, het idee, dat is het mooiste moment. Daarna is het hard werken om het ook tot stand te brengen.”

Een gedreven kunstenaar

Mijn werken zijn te vinden in huiskamers en bedrijven van Nederland tot Zuid-Afrika. Ik werk veel in opdracht van bedrijven en particulieren. Bedrijven vragen vaak om een kunstwerk dat een beeld geeft van hun product of activiteit. Vaak adviseer ik over de aard van het kunstwerk, het kleurgebruik en de afmetingen. Om ideeën op te doen bekijk ik de plaats waar het kunstwerk moet komen te staan of hangen. Ik proef de sfeer, praat met de mensen en verdiep me in de achtergronden van het bedrijf. Vervolgens werk ik een voorstel uit en nodig de opdrachtgever uit om te komen kijken. Zo ontstaat stap voor stap een kunstwerk dat recht doet aan mijn gevoel en de wens van de opdrachtgever. Over het eindresultaat moeten beiden intens tevreden zijn.

Mijn kunstwerken sieren verschillende grote bedrijven en overheden. Het werken met opdrachtgevers is voor mij een bron van innovatie. Het stimuleert me om nieuwe materialen en werkwijzen toe te passen. Het gebruik van de digitale wereld is daar een voorbeeld van.

website: www.hermanvandenbroek.nl

instagram: @he.rman5673

Deze pagina delen...