SINTERKLAAS INTOCHT

Sinterklaas komt aan met de boot

Jaarlijks komt Sinterklaas eind november met de boot aan in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de regio zijn dan van harte welkom om Sinterklaas bij het mooie plekje bij de brug te ontvangen.

Omstreeks 14.15 uur zal de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten de bocht om varen en de brug in Laag-Keppel in zicht krijgen. Bij de brug gaat de Sint met al zijn Pieten aan wal om alle kinderen uit de regio te kunnen begroeten. Met zijn paard Ozosnel begeeft de hele stoet zich, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel, richting kasteel Keppel.

Sinterklaas wordt warm ontvangen en zal plaats nemen op zijn mooie stoel, midden in de afgezette ring speciaal voor de kinderen. Er is gelegenheid om met Sinterklaas een praatje te maken of een hand te geven. De pieten zullen er een leuk feestje van maken en samen met de kinderen allerlei dansjes doen en niet te vergeten worden er heerlijke pepernoten uitgedeeld. Sinterklaas vindt het altijd heel fijn om vele mooie tekeningen te ontvangen van de kinderen.

Er is heerlijke warme chocolademelk en koffie verkrijgbaar bij de kraam. Rond 15.30 uur zwaaien we de zeer drukke Sinterklaas weer uit en krijgen alle kinderen bij de uitgang een heerlijke lekkernij van de Pieten. Tevens is daar de mogelijkheid om een vrije gift te geven aan de organisatie, zodat dit geweldige feest nog jaren gevierd kan worden!

Deze pagina delen...