Hardloopwedstrijd Keppelrun op 12 juni – inschrijving is gestart!

De inschrijving voor de dertiende editie van de Keppelrun op zondag 12 juni is geopend. Inmiddels behoort de Keppelrun tot een van de sfeervolste runs met deelname van hardlopers uit de gehele Achterhoek, maar ook van daarbuiten. Na twee jaar coronacrisis kan dit prachtige evenement dit jaar opnieuw plaatsvinden.

De Keppelrun is een professionele hardloopwedstrijd die je dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen leidt. Onderweg ervaar je de rust en de schoonheid van de natuur en komt de historie tot leven. De afstanden om te lopen zijn 1, 5 of 10 kilometer, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel. Het startschot van de Keppelrun klinkt om 10.30 uur voor de 5 km-loop, om 11.20 uur voor de 10 km-loop en 12.40 uur voor de jeugdloop.


Keppelrun met 5 km over en langs de golfbanen

De Keppelrun is een evenement met tijdregistratie waarbij sportiviteit, gezondheid en gezelligheid voorop staan. De route geeft spannende doorkijkjes, waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Het parcours heeft bewezen dat snelle tijden mogelijk zijn. De Keppelrun staat bekend om de gemoedelijke sfeer en is voor jong en oud. Betrokken sponsors, enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten zorgen samen met de organisatie onder auspiciën van voetbalvereniging HC’03 voor een perfect hardloopevenement. Het parcours van de 5 km gaat gedeeltelijk over en langs de banen van de Keppelse Golfclub. Kortom, met de Keppelrun geniet je van een afwisselend en uitdagend hardloopparcours!

Inschrijving

Wil je meedoen aan de Keppelrun dan kun je je tot en met zaterdag 11 juni 23.59 uur inschrijven. Er is geen na-inschrijving mogelijk. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen € 3,- voor de jeugdloop, € 9,- voor de 5 km-loop en € 10,- voor de 10 km-loop. Alle deelnemers ontvangen dit jaar een unieke herinneringsmedaille en o.a. een voucher voor een gratis golfclinic, kortingsbon voor hardloopschoenen en gratis entree tot openluchtzwembad Hessenbad. Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op www.keppelrun.nl.

Teams: samen strijden voor een snelle tijd

Altijd al eens met familie, vrienden, collega’s, buren of sportteam de strijd aan willen gaan? Dit is je kans! Ook dit jaar kun je deelnemen als team. Naast een individuele tijd strijd je dan ook mee voor de snelste teamtijd. Een team bestaat uit 3 of 4 lopers, waarbij de snelste drie tijden meetellen. Jullie gaan dan samen met elkaar de strijd aan op de 5 of de 10 kilometer.

• foto: Pascal Teerink

Deze pagina delen...