Jeu de Boules gaat door! Maar wel anders

Midden in Hoog-Keppel ligt prachtig gelegen een jeu-de-boules baan, ook wel pétanque genoemd. Sinds de aanleg is dit iedere woensdagmiddag, mits het weer het toelaat, de locatie waar de leden van Leuke Boule zich treffen voor een onderling wedstrijdje.

Helaas heeft ook deze vereniging moeite met het vinden van nieuwe leden, maar zeker ook met het vinden van nieuwe bestuursleden. Alle voor en tegens zijn tegen elkaar afgewogen, het besluit is genomen: Leuke Boule is geen vereniging meer.

Gaan ze stoppen? Nee. Iedere week blijven de leden gezellig samenkomen, nieuwe mensen zijn ook nog steeds van harte welkom. Ze gaan echter verder als een vriendenclub. Dus geen bestuur, geen leden. Ook blijven ze het onderhoud en rondom aankleden van de baan op zich nemen. Kortom: eigenlijk wijzigt alleen de vorm van vereniging naar vriendengroep, en dat laatste waren ze toch al!

De Leuke Boule stopt officieel als vereniging per 1 juli 2022. Wie vragen en/of opmerkingen heeft over het opheffen van de vereniging, kan contact opnemen met Gerrit Lobeek via e-mail g.w.lobeek@hccnet.nl.

Deze pagina delen...