Keppelrun

zo 11jun2023

Keppelrun

10.30 uur - 14.00 uur

Hoog-Keppel

Keppelrun

De Keppelrun is een professioneel hardloopevenement voor jong en oud dat in het teken staat van sportiviteit, gezondheid en gezelligheid. Lopers kunnen deelnemen aan 1, 2½, 5 of 10 kilometer en rennen door een fraai stukje Achterhoek, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel. Enthousiast publiek en muziek staan op hotspots langs de route en bij de finish word je aangemoedigd en warm onthaald. Naast een unieke medaille zijn er ook een paar leuke extraatjes voor alle deelnemers. Dus schrijf je in en doe mee!

Starttijden

10.00 uur: 2½ km (NIEUW!!!)

10.30 uur: Bronckhorst Tandartsen 5 km

11.30 uur: Coffee Fresh Westhoff 10 km

13.00 uur: Jeugdloop 500 m en 1 km

Natuurlijk de mooiste

Deelnemers rennen door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen. Het parcours van de 2½ en 5 km vormt een echt pareltje, de lopers gaan gedeeltelijk over en langs de banen van de Keppelse Golfclub. Samen met betrokken sponsoren, meer dan honderd enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten maken we er ook in 2023 een perfect hardloopevenement van.

Teamloop

Je kunt je ook als team opgeven, bestaande uit 3 tot 4 lopers. Jullie gaan dan samen met elkaar de strijd aan op de 2, 5 of 10 kilometer. Verzin een leuke naam voor jullie team. Je loopt met jouw team tegen andere teams, een wedstrijd binnen de wedstrijd! Bij de teams worden de drie snelste tijden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd loopt, gaat met een fraaie beker naar huis. Daag je familie, vrienden, collega’s, buren of teamgenoten uit en meld je aan voor de teamwedstrijd van de Keppelrun.

Fit door hardlopen

De Keppelrun wil naast de organisatie van een gezellige hardloopwedstrijd ook bijdragen aan een gezonde leefstijl. Daarom stimuleert de Keppelrun kinderen en volwassenen om te bewegen en draagt op die manier bij aan gezondheid en welzijn.

Kinderen op de basisscholen worden enthousiast gemaakt om een rondje hard te lopen. Enkele van onze sponsoren bieden hun medewerkers de gelegenheid deel te nemen aan de Keppelrun, individueel of in teamverband. Deze bedrijven zien het belang van meer bewegen en samen sporten, waardoor beter wordt gepresteerd op de werkplek.

 

terug naar evenementenoverzicht