GEBIEDSAMBTENAREN BRONCKHORST

Inwoners en organisaties in Bronckhorst hebben zoveel goede ideeën, maar weten niet altijd hoe ze die ideeën kunnen uitvoeren. Het zou toch mooi zijn als de gemeente Bronckhorst van haar inwoners uit een kern weet wat ze willen en kunnen en hen dan kan helpen om initiatieven te ontwikkelen.

De gemeente heeft daarom een aantal gebiedsambtenaren aangesteld die contact zoeken in de kernen en een schakel zijn in de samenleving tussen inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente. Ze kunnen u als sparringpartner bijvoorbeeld de weg wijzen naar geschikte locaties, mogelijke samenwerkingspartners, financieringsmogelijkheden, etc.

Daarbij bepalen zij niet wat er gaat gebeuren in uw woonomgeving, dat doet u als inwoner of organisatie zelf. Maar de gemeente is graag betrokken, draagt een steentje bij én waar zij verplichtingen hebben vervullen zij die.

Dus… durf te vragen! De gebiedsambtenaren zijn er voor u! Bijvoorbeeld als u:

  • ideeën heeft voor uw woonomgeving, maar niet weet bij wie u terecht kunt voor hulp om uw idee verder uit te werken
  • iemand nodig heeft om mee te denken over het organiseren van een bijeenkomst/activiteit
  • wilt weten wat er in omliggende dorpen gebeurt als het gaat om uw plannen/initiatieven en hoe u daarvan kunt leren of er wellicht bij aan kunt haken

De gebiedsambtenaren werken veelal in duo’s. De gebiedsambtenaren Bronckhorst Zuid (Arie Vries en Patrice Zweers) werken o.a. in Hoog-Keppel, Laag-Keppel en Eldrik.

Arie Vries

T: 0575 – 75 03 43
M: 06 – 13 25 19 54 (ook voor Whatsapp)

E: a.vries@bronckhorst.nl

Patrice Zweers

T: 0575 – 75 05 20
M: 06 – 20 24 67 54 (ook voor Whatsapp)

E: p.zweers@bronckhorst.nl

Deze pagina delen...