ZORGBAD ZONNEWATER

Met een watertemperatuur van ongeveer 33°C richt Zorgbad Zonnewater zich naast reguliere zwemlessen op specifieke behoeften. In deze kleinschalige voorziening oefenen mensen individueel of in een groep onder leiding van gediplomeerde zweminstructeurs of fysiotherapeuten. Het Zorgbad wil alle zwemmers een geborgen en veilige omgeving bieden. Daarvoor creëert het een sociaal klimaat waar ook diegenen met eventuele beperkingen graag gaan zwemmen en zich niet bekeken voelen. De centrale ontmoetingsruimte ondersteunt dat het bad ontmoeten net zo belangrijk vindt als bewegen.

Start u een revalidatietraject of bent u chronisch ziek? Dan biedt het Zorgbad u unieke mogelijkheden. In lockdowntijd bleek eens te meer het belang van blijven bewegen. Bovendien kan een grote (groeiende) groep de watertemperatuur van 33°C (omgeving 34°C) voor hun gezondheid niet missen.

Het bad is zes dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00 uur. U kunt ons bellen op 0314 – 38 11 00 (tussen 08.30 en 13.30 uur), zodat we u kunnen helpen om maatwerk te bieden.

Deze pagina delen...