GEZONDHEIDSCENTRUM

Burgemeester van Panhuysbrink, 6997 AA Hoog-Keppel

Huisartsenpraktijk Hummelo en Keppel

De praktijk van de huisartsenpraktijk vind je in het Gezondheidscentrum aan de Burgemeester van Panhuysbrink in Hoog-Keppel. Er werken drie huisartsen, meerdere (gespecialiseerde) assistentes en diverse ondersteunende medewerkers. Het werkgebied is Hummelo, Keppel, Drempt en de bijbehorende buitengebieden.

BENU Apotheek Hummelo en Keppel

BENU Apotheek Hummelo en Keppel is gevestigd in het Gezondheidscentrum in Hoog-Keppel. Het team bestaat uit 4 apothekersassistentes en 1 apotheker. Bezoek de apotheek of maak gebruik van de online diensten.

FysioPlus

FysioPlus werkt met 7 fysiotherapeuten en een administratief medewerker. Een aantal therapeuten heeft zich gespecialiseerd, waardoor zij ook andere therapieën aanbieden, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, revalidatie na Covid-19,  golffysiotherapie, dry-needling, medical taping, rugscholing, valtraining, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, fysiotherapie bij oncologie, echografie en revalidatie na operaties aan gewrichten. 

Daarnaast biedt de praktijk Fysiofit: sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en GOLFFiT. Tevens verzorgt Fysioplus pilates in Keijenborg en Hoog-Keppel.

U kunt voor meer informatie bellen met 0314 – 38 13 83.

Stichting Welzijn Drempt Hummelo Keppel

Stichting Welzijn organiseert vele activiteiten in en buiten het Gezondheidscentrum, zoals fitness, bewegen voor ouderen, koersbal, biljarten en rummikub. Ook is zij initiatiefnemer van het Repair Café.

Voor actuele informatie over alle activiteiten van Stichting Welzijn DHK wordt u doorverwezen naar haar website.

De Gouden Leeuw Groep

Dagbesteding
De dagbesteding in Hoog-Keppel vindt plaats in de huiskamer van het gezondheidscentrum. Het is een ruimte waarin huiselijkheid voorop staat.
Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden. Zo vindt op dinsdagmiddag de schildercursus plaats onder leiding van een professionele kracht. Dit schept de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze mensen kennis te laten maken met de dagbesteding.
Op maandag, woensdag en vrijdag is de dagbesteding geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De mensen krijgen op deze dagen een warme middagmaaltijd aangeboden. Deze maaltijden met meerkeuzemenu worden vers bereid via de catering in het Zorghotel in Laag-Keppel en warm aangeleverd.
In de zomer kunnen we gebruik maken van een prachtig buitenterras dat uitziet over het golfterrein van Hoog Keppel.

Doelgroep
De dagbesteding is bedoeld voor zowel mensen met fysieke beperkingen als mensen met  psycho-geriatrische problematiek. Het zijn mensen die nog thuiswonend zijn, maar gebaat zijn bij één of meerdere dagdelen gespecialiseerde begeleiding.
De dagbesteding in Hoog Keppel is 4 dagen per week geopend, nl. op maandag, dinsdagmiddag, woensdag, en vrijdag. Het werkt volgens het principe van een woon-leefklimaat, dat aansluit op de gewoonten en behoeften van de cliënt. Waar voelt iemand zich prettig bij en wat zijn de gewoonten en achtergrond?
Er is een nauw samenwerkingsverband met de collega’s van de dagbesteding in het Zorghotel in Laag Keppel. Dit geeft  mensen die op zoek zijn naar een plek op een dagbesteding ruimschoots de mogelijkheid om die plek te kiezen waar zij zich het prettigst bij voelen. Mensen die op zoek zijn naar een geschikte dagbesteding staat het vrij om op beide locaties kennis te maken en op basis daarvan een keuze te maken.

Activiteitenprogramma
Het programma is wisselend en gevarieerd en zoveel mogelijk afgestemd op de vraag van de cliënt. Voor de cliënt is het prettig dat hij/zij zichzelf veilig en vertrouwd voelt met de mensen om zich heen. Door ondersteuning van vrijwilligers hebben we de mogelijkheid om ruim aandacht te besteden aan de mensen.

Wilt u graag meer informatie of een kijkje nemen bij onze dagbesteding?
U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers via telefoonnummer 0314 – 38 05 44 (locatie Hoog-Keppel) of telefoonnummer 0314 – 38 07 99 (locatie Laag-Keppel).

U kunt uw vraag ook mailen via info@degoudenleeuwgroep.nl.

Podotherapeut Wender

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

E-mail: Info@podotherapeut.nl 

Telefoonnummer: 088 – 454 77 00

Jacqueline Wolvetang Yoga & Reading

Jacqueline Wolvetang is al 25 jaar actief als yogadocente. Naast yogalessen geeft Jacqueline reading consulten in het Gezondheidscentrum in Hoog-Keppel.

Yoga
Jacqueline:
“Met yoga maken we vooral gebruik van de adem. Door de adem te verbinden met beweging, brengen we onze geest tot rust. Geest en lichaam komen weer in balans. Hierdoor ontstaat er ruimte om jezelf opnieuw te ontmoeten. Je ontdekt je eigen grenzen maar vooral ook je mogelijkheden. Je hoeft niet lenig te zijn voor yoga. Ieder lichaam heeft zijn eigen unieke bouw.”

DagTijd
Zondagmorgen10.00 – 11.00 uur
Dinsdagavond19.30 – 20.30 uur
Woensdagavond19.30 – 20.30 uur
Donderdagavond19.30 – 20.30 uur

Reading consult
Tijdens een reading wordt jouw energie gelezen. Een reading kan bijdragen aan een beter begrip van jezelf en kan je inspireren om meer te leven vanuit je essentie. Het kan je helpen meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie, waardoor je een wezenlijke stap kunt gaan maken.

Jacqueline: “Ik maak gebruik van o.a. het auraveld en de chakra’s. De chakra’s zijn energie centra, je zou kunnen zeggen brandpunten van bewustzijn. Je kunt heel veel lezen, mensen kijken hier vaak van op. Veelal komen mensen bij mij voor meer inzicht in een relatie privé of werk gerelateerd, werkkeuze, een gevoel van niet helemaal lekker in je vel zitten of behoefte hebben aan een switch in je leven.”

Deze pagina delen...