VRIJWILLIGERSWERK

Hoog-Keppel, Laag-Keppel en Eldrik

foto: Ceciel Bremer

• Kasteel de Ulenpas boomgaard

De ‘hoogstambrigade’ wil het onderhoud van alle 250 hoogstamfruitbomen uit de boomgaard van Kasteel de Ulenpas aan de Dubbeltjesweg in Hoog-Keppel op zich nemen. Wilt u helpen om samen onze mooie natuur te onderhouden?

• Hessenbad Hoog-Keppel

Het Hessenbad wordt gerund door vrijwilligers. Wij zoeken altijd extra mensen voor de kassa, de kiosk, groenonderhoud, technisch onderhoud en waterkwaliteitsmeting. Ben je bevoegd toezichthouder of wil je dit worden, meld je dan nu aan!

Hessenbad
Monumentenweg 32
6997 AH Hoog-Keppel

0314 – 38 08 10
info@hessenbad.nl

• Begraafplaatsen Hoog-Keppel en Drempt

De kerken van Drempt en Hoog-Keppel zijn sinds 2013 eigendom van de Stichting Oude Gelderse Kerken. De protestantse gemeenten kunnen de kerken nog wel gebruiken voor rouw- en trouwdiensten. De begraafplaatsen zijn echter kerkelijk eigendom. Deze begraafplaatsen zijn voor de bevolking van Drempt, Hoog- en Laag-Keppel en Eldrik al eeuwen van grote betekenis.

De grond waarop de kerkhoven en de begraafplaats zijn gevestigd is eigendom van de kerkelijke gemeente, daarmee blijft ook het beheer en het onderhoud de verantwoordelijkheid van de kerk.

Voor het onderhoud van het terrein zijn vrijwilligers nodig. Heb jij belangstelling om je aan te sluiten bij deze groep, meld je dan aan!

Postadres:

College van Kerkrentmeesters PGDO
Kerkstraat 11
6996 AE Drempt

begraafplaats.hoogkeppel@kerkdrempel.nl
www.kerkdrempel.nl


VRIJWILLIGERSWERK

Gemeente Bronckhorst / Algemeen

• Buddy to Buddy

Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit een isolement te komen. Dit doen we door betrokken inwoners aan vluchtelingen te koppelen. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid en organiseert laagdrempelig contact van mens tot mens. 

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij deze stichting?  Meld je dan aan!

Meer informatie: www.erfgoedvrijwilliger.nl/vacatures/

Meer informatie: www.meedoeninbronckhorst.nl/vacatures

Meer informatie: Vrijwilligerswerk in Bronckhorst | NLvoorelkaar

Meer informatie: hulp in uw gemeente

Deze pagina delen...