ONDERWIJS en KINDEROPVANG

Kinderdagverblijf Nijntje

Eén van de historische bijgebouwen van kasteel Keppel is volledig verbouwd tot kinderdagverblijf. Er is een grote buitenruimte met uitzicht op de omgeving van het kasteel met o.a. de molen, een boerderij en het bos. Onder begeleiding van de leidsters brengen de kinderen regelmatig een bezoekje aan deze plekken.

Buiten zijn kleine dieren aanwezig en is er veel aandacht voor de schoonheid van de natuur en de ontwikkelingskansen die de natuur kinderen biedt. Binnen zijn er tal van mogelijkheden voor kinderen om te spelen in diverse hoeken. Ook worden er groepsactiviteiten gedaan, zoals liedjes zingen, kringspelletjes, knutselen of voorlezen.

Kinderdagverblijf Nijntje biedt opvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar. De leidsters werken op vaste dagen met vaste groepen. De kinderen krijgen structuur en duidelijkheid als voorbereiding op de basisschool. Dat geeft ze veiligheid en vertrouwen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur

Contact

Kinderdagverblijf Nijntje / ’t Holthuisje
Dorpstraat 33
6998 AA Laag-Keppel

T: 0314 – 38 04 30

I: www.holthuisje.nl

De Klimtoren
en
Spelenderwijs

Op de rand van Voor-Drempt ligt tussen de weilanden de openbare basisschool De Klimtoren. Deze school biedt basisonderwijs aan voor alle kinderen uit de omgeving.

Daarnaast organiseert Spelenderwijs Peuterspeelgroepen (2 tot 4 jaar) en Buitenschoolse Opvang (4 t/m 13 jaar) in deze school.

Contact

Basisschool De Klimtoren
Kerkstraat 87
6996 AG Drempt

T: 0313 – 47 30 04

I: www.deklimtorendrempt.nl

Stichting Spelenderwijs

I: www.spelenderwijs.org

OBS de Woordhof:

Samen in ontwikkeling naar toekomstbestendig onderwijs!

Op OBS de Woordhof in Hummelo zijn we volop in ontwikkeling: leren en ontwikkelen in de breedste zin van het woord staat bij ons centraal en hoog op onze agenda voor de komende jaren, waarbij de uitgangspunten van het door ons geformuleerde “WHY” leidend zijn.

Contact

OBS de Woordhof
Keppelseweg 56
6999AR Hummelo

T: 0314 – 38 14 80
E: info@woordhof.nl

I: woordhof.nl

Deze pagina delen...