Berichtenarchief

Koningsdag 2023

    Koningsdag 2023   Ook dit jaar weer onze traditionele Koningsdag! Om 10.30 uur een alternatieve Vossenjacht. Start en aanmelden bij het Sportcafé Thema: “Ken je dorpsgenoten” Een geweldig…

Lees dit bericht Koningsdag 2023

Oproep Volksfeest

Oproep De Volksfeestcommissie Keppel en Eldrik zoekt een penningmeester. Voor de voorbereidingen van het Volksfeest en voor hulp op zaterdag 2 september zelf, zoeken wij vrijwilligers. Jouw hulp is zeer…

Lees dit bericht Oproep Volksfeest

Dorpsontwikkelplan 2023-2035

De dorpsraad gaat een nieuw dorpsontwikkelplan (vroeger dorpsplan) schrijven voor de jaren 2023 tot 2035. Natuurlijk zal de dorpsraad de bewoners hierbij betrekken. Startpunt voor het nieuwe plan zijn de oude dorpsplannen, die hieronder zijn gelinkt. De oude dorpsplannen worden eerst geëvalueerd om de sterke en zwakke punten eruit te halen.

Lees dit bericht Dorpsontwikkelplan 2023-2035

Ulla Dijkstra en Meta Schoenmaker koninklijk onderscheiden

Maar liefst 12 Bronckhorsters zijn op 26 april koninklijk onderscheiden. Allen werden Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Marianne Besselink reikte de welverdiende lintjes uit tijdens een feestelijke happening, verdeeld over de ochtend en de middag, in het gemeentehuis in Hengelo Gld. Ook enkele dames uit Hoog-Keppel ontvingen dit jaar een lintje; Ursula (Ulla) Dijkstra-Rumpf en Meta Schoenmaker werden deze dag verrast.

Lees dit bericht Ulla Dijkstra en Meta Schoenmaker koninklijk onderscheiden

Koningsdag 2022

Ook dit jaar vieren we onze traditionele Koningsdag! Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom bij het Hessencafé in de sporthal voor een koninklijk ontbijt. Vanwege het 20-jarig huwelijk van ons Koningspaar is het dit jaar extra feestelijk.

Lees dit bericht Koningsdag 2022

Deze pagina delen...